Over Dedicated

Het eerste onafhankelijke marktonderzoeks– en opiniepeilingsinstituut in België.

Ons instituut

Al meer dan 30 jaar lang is Marc Dumoulin actief binnen marktonderzoek en opiniepeiling. Doorheen de jaren verzamelde hij zo de nodige expertise in het observeren van de Belgische maatschappij. Omringd door een ervaren team bouwde hij voor Dedicated solide ervaring op in tal van sectoren, zowel op het vlak van kwantitatieve als van kwalitatieve studies. Dit 100% Belgische instituut beschikt tevens over diepgaande kennis van de kenmerken van de Belgische burgers, consumenten en organisaties op het vlak van cultuur, gebruiken, attitudes en gewoontes. Dedicated is ook actief op Europees en zelfs op mondiaal vlak.

Onze troeven

De troeven van Dedicated zijn legio. Eerst en vooral worden klanten persoonlijk begeleid: we ontwikkelen custommade methoden die zijn aangepast aan uw noden en verwachtingen. Dit is mogelijk dankzij de sterke betrokkenheid van de projectleiders in alle stadia van de projecten die hun worden toevertrouwd. Dedicated beschikt ook over zijn eigen veldwerkorganisatie, een panel internetters dat bereid is om enquêtes te beantwoorden en een eigen callcenter (40 telefoonposten). Hierdoor bereikt het instituut probleemloos doelgroepen die traditioneel moeilijk te rekruteren zijn en kunnen complexe kwesties onder de loep worden genomen.

De omkadering van de opiniepeilingen

Als lid van Febelmar (www.febelmar.be) en ESOMAR (www.esomar.org) leeft Dedicated voor al zijn kwalitatieve en kwantitatieve studies de kwaliteitsnormen van de sector na.

Onze waarden

De fundamentele waarden van Dedicated zijn:

  • flexibiliteit,
  • proactiviteit,
  • snelle dienstverlening,
  • geprivilegieerd partnerschap met de klant,
  • doelgerichte en nauwkeurige gedragsanalyse,
  • bekwaamheid in het uiten van aanbevelingen.

Enkele cijfers

Dit jaar
Dedicated al ondervraagd
15.798
mensen